Tamna kuhinja sa rustičnim dodirom

Sve DAN kuhinje kreiramo sa srcem i osmehom i unosimo Vaš karakter u njih. Upravo zbog toga već godinama zrače pozitivnom energijom i mame vam osmeh na lice.

Da li je tamna kuhinja na vrhu liste želja za kuhinju iz snova? Da li volite udoban rustični stil? U nastavku saznajte kako da dizajnirate modernu kuhinju sa tonovima drveta i dimno sivim detaljima.

Dizajnirajte ispravno

Kuhinja sa tamnim frontovima uvek privlači pažnju, ne samo zbog svog elegantnog dizajna i boje, već i zbog toga što odudara od dizajnerskog okvira klasičnih kuhinja. Da li su sve tamne kuhinje pravilno projektovane? Ne, nisu!

Ukoliko želite vrhunski i pravilan raspored i maksimalno iskorišćenje prostora, naš savet je da angažujete profesionalca. Tačno će proceniti koje boje se uklapaju u Vaš prostor, ciljano istaći i odabrati odgovarajuće osvetljenje i pronaći rešenja za Vaše želje i potrebe.

Kako razbiti monotoniju?

Tamna kuhinja gotovo uvek ima detalje u boji drveta koji inspirišu udobnost i tako razbijaju monotoniju. To se može postići izborom zidnih obloga, radne ploče ili ostrva za kuvanje u tonovima drveta. Asimetrični oblici, različite visine i debljine radnih površina će dodati još veću jedinstvenost.

Osnovno pravilo DAN-a: ne kombinujte više od tri vrste drveta u kuhinjskom prostoru, pri čemu ne podrazumevamo samo boje kuhinjskih elemenata već i boju poda i trpezarije.

Izbegavajte ručice

Minimalistički dizajn kuhinje ne uključuje ručice. Međutim, ovo ne ograničava vaš izbor, jer možete birati između frontova bez ručica i frontova sa skrivenim ručicama. Obe varijante se spajaju sa prednjim stranama i daju originalan potpis minimalističkom dizajnu.

Sve što ide uz to

Najbolje dolazi poslednje. U kuhinji modernog stila ne treba zanemariti dodatke sa jedinstvenim rešenjima. Takvi dodaci olakšavaju Vaš svakodnevni život i čine kuvanje zabavnijim.

U DAN asortimanu možete očekivati sisteme za odvajanje otpada, podloge protiv klizanja, organizaciona pomagala i još mnogo toga.

Da li se osećate inspirisano?

Napravite prva 3 koraka do Vaše tamne dizajnerske kuhinje danas:

1. KORAK: Odaberite okvirne ideje uz pomoć kuhinjskog planera.

2. KORAK: Odaberite DAN studio u svojoj blizini, pošaljite zahtev i DAN stručnjak će Vas kontaktirati telefonom u najkraćem roku.

3. KORAK: Nakon što su sve želje ispunjene i sva pitanja odgovorena, možete odbrojavati dane do montaže Vaše kuhinje.

Zabavite se ispunjavanjem Vaših želja!

Za sve aktuelne vesti, promocije i fotografije kuhinja pronađite nas na našem FACEBOOK i INSTAGRAM profilu.

Video