Kolika je cena DAN kuhinja?

Pitanje koje nam najčešće postavljate je: „Koja je cena DAN kuhinje?“

DAN kuhinje se razlikuju od ostalih prodavaca na tržištu po kvalitetu i visokim standardima. Cena visokokvalitetne kuhinje kao što je DANKÜCHEN zavisi od različitih faktora, kao što su veličina, dizajn, materijal i oprema kuhinje.

DAN se smatra dizajnerskim brendom broj 1 u Austriji. DAN proizvodi samo individualno planirane kuhinje po meri svakog kupca, u zavisnosti od njegovih zahteva i želja.

Saželi smo najvažnije faktore koji će uticati na konačnu cenu vaše nove DAN kuhinje.

Kolika je cena korpusa?

Jedno je jasno: DAN ima širok asortiman i veliki broj kombinacija prilagođenih vašim potrebama. Svaki kuhinjski element se sklapa pojedinačno, a konačna cena kuhinje zavisi od raznih faktora.

U ponudi DAN-a nema gotovih kuhinjskih elemenata, tako da ne postoji cenovnik kuhinjskih elemenata. Cena se zasniva na izboru visine, širine, debljine, modela i boje frontova.

Vaše DAN pogodnosti bez dodatnih troškova!

  • Stabilan kuhinjski korpus sa debljinom ploče od 18 mm (standard na tržištu je 16 mm).
  • Fina iverica sa većim pritiskom za zaptivanje (standard na tržištu je gruba iverica).
  • Pored standardnog izbora korpusa (U-visine), nudimo još 3 EKSKLUZIVNA:
  1. UG visina je najprilagodljivija za kuhinje bez ručki
  2. Visina UKS za kuhinje sa ručkama pruža 13 cm više prostora za odlaganje.
  3. UV visina je najveći DAN korpus i pruža čak 16 cm više prostora za kuhinje bez ručki.

Kolika je cena ormara?

Naš asortiman skladišnih prostora obuhvata brojne elemente na izvlačenje, ormare i organizacione sisteme koji se mogu kombinovati jedni sa drugima po želji.

Svim našim kupcima preporučujemo da pre prvog planiranja u studiju naprave listu najčešćih jela i namirnica. Cene ormara se razlikuju po dubini, širini, visini, broju fioka, vrsti ormarića, mehanizmu koji sadrži, modelu, boji prednje strane itd. Ne brinite, kuhinjski konsultant će garantovano predložiti pravi tip ormarića i prilagoditi izbor prema vašem budžetu.

Vaša DAN prednost bez dodatnih troškova!

  • Dizajnirane fioke sa staklenim stranama (standardne na tržištu – plastične, metalne stranice ili čak bez stranica).

Funkcionalnost

Visokokvalitetna kuhinja iz DAN-a je redefinisana individualnim adaptacijama i jedinstvenim rešenjima. Ergonomsko prilagođavanje visine ormarića osobi koja je najaktivnija u kuhinji i odgovarajuće pozicioniranje električnih uređaja podižu upotrebljivost na viši nivo. Nema dodatnih troškova jer sve naše kuhinje ispunjavaju najviše standarde.

Vaša DAN prednost bez dodatnih troškova!

  • Radna ploča od 70 cm i samim tim više radnog prostora i još više slobode u kuvanju (standard na tržištu je 60 cm).

Uređenje enterijera

Ako želite, možete nadograditi i unutrašnjost vaše kuhinje. Širok izbor DAN organizacionih dodataka omogućava vam da dobijete vredan prostor za skladištenje u svakom uglu i da uvek budete dobro organizovani.

Najpopularniji su:

• umetci za pribor za jelo,

• umetci za čuvanje povrća,

• umetci za začine,

• sistem za odvajanje otpada

• protivklizne podloge i još mnogo toga.

Svaki dodatak je prilagođen vašem izboru korpusa, a shodno tome i njihovoj ceni.

Električni uređaji

Po Vašoj želji, DAN kuhinje možemo opremiti savremenim električnim aparatima iz našeg asortimana. U ovoj oblasti sarađujemo sa različitim proizvođačima kako bismo vam ponudili uređaje koji su ergonomski dostupni i sa najnovijom tehnologijom.

Bilo da se radi o pećnici, hladnjaku za vino ili aparatu za kafu, obezbedićemo posebno, pogodno mesto za svaki odabrani uređaj.

Rasveta

Poslednji faktor koji utiče na konačnu cenu DAN kuhinje je osvetljenje. Svojim kuhinjskim elementima možete dodati ugrađena LED svetla.

Svaki detalj koji odaberete utiče na konačnu cenu. Zbog toga je nemoguće napisati indikativnu cenu za kuhinju po meri, bez individualnih konsultacija u odabranom studiju.

DAN spremnost na kompromis

Ono što drugi dobavljači kuhinja nude samo uz doplatu, mi dajemo našim kupcima BESPLATNO kao „DAN pogodnosti“. Razumemo da neki kupci mogu ili žele da troše više, a drugi manje na kuhinju po meri. Važno je da nas obavestite o ograničenjima vašeg budžeta kako bismo zajedno mogli da isplaniramo kuhinju koja će zadovoljiti vaše potrebe i želje.

Ne zaboravite:

Zadovoljstvo naših kupaca i najbolji kvalitet naših proizvoda su za nas najvažniji temelj na putu ka uspehu!

i zatraži informativni proračun

Za sve aktuelne vesti, promocije i fotografije kuhinja pronađite nas na našem FACEBOOK i INSTAGRAM profilu.