Čarolija svetlih boja

Boje svetlih frontova su uvek AKTUELNE tokom zimskog i letnjeg perioda, zato su uvek prava odluka u odabiru boja. Diskretni tonovi, jasne linije i precizna izrada → rezultat:

Svetli frontovi DAN modela Silbermond / Lionga u Polarweiss boji.

Pokazaćemo vam kako uneti čist minimalizam u svoj dom i stvoriti kuhinju koja svakodnevno odjekuje svojom lepotom i jedinstvenošću…

Zvuk stvara muziku

Na odluku o kombinovanju boja i oblika trebalo bi da utiče vaš stil, jer je on važniji od trendova koji se menjaju preko noći. Dizajnerska kuhinja po meri se oslanja na dobro osmišljenu kompoziciju, visokokvalitetne materijale i preciznu izradu. I što je najvažnije, da biste stvorili magiju centralnog prostora u vašem domu, on mora biti prilagođen vašim navikama i potrebama.

Kvalitet čini razliku

Svijetli frontovi su kompaktni i laki za održavanje. DAN vam ih nudi u 4 završne obrade: mat, super mat, visoki sjaj i dijamant.

Svi su izuzetno visokog kvaliteta, a Diamant linija nastavlja da impresionira svojim svojstvima protiv otisaka prstiju, otpornošću na ogrebotine i mrlje, antibakterijska je i otporna na agresivne supstance.

Individualnost ostavlja utisak

Prilagođavanje kuhinje je izuzetno važno za savršenu dnevnu kuhinjsku rutinu. Bez obzira da li kuhinja ima svetle ili tamne frontove, izuzetno je važno da bude ergonomski prilagođena visini osobe koja je najaktivnija u kuhinji. Ako želite dovoljno prostora za skladištenje i više radne površine, onda je kuhinjsko ostrvo idealno rešenje. Takođe služi i kao razdvajanje između kuhinje i trpezarije.

DAN savet: Sa dve visoke stolice, vašim najmilijima će biti udobnije dok pripremaju hranu. Za elegantnu vezu između trpezarije i dnevne sobe, potražite savet u projektovaju i izboru opreme u nekom od naših ekskluzivnih DAN studija.

Napravite prvi korak ka vašoj kuhinji iz snova – sa DAN-ovim kuhinjskim planerom!

Odgovorite na 7 pitanja, izaberite najbliži studio i unesite svoje podatke. Kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku kako bi zajedno dogovorili termin za besplatno 3D projektovanje.

Naši DANKÜCHEN partneri i specijalizovani konsultanti sa visokim nivoom stručnosti u projektovanju kuhinja i dugogodišnjim iskustvom pomoćiće Vam na putu do Vaše savršene kuhinje. Uverite se u naše pouzdane i stručne savete!

Pronađite inspiraciju za sve dizajnerske kuhinje na našem YOUTUBE kanalu, a pratite nas na FACEBOOK-u i INSTAGRAM-u za sve aktuelne vesti, promocije i fotografije kuhinja.

Video