Savršena DAN montaža

Preciznost je neophodna za savršenu montažu, maksimalnu funkcionalnost, izgled i dugovečnost vaše nove DAN kuhinje

Neophodno je uložiti mnogo vremena i truda kako bi se izvršila savršena montaža kuhinje. Da biste bili sigurni da sve teče glatko tokom dana montaže i da sve radite kako treba pre, tokom i posle montaže, pročitajte DAN uputstva za savršenu montažu…

PRE montaže

Dok nestrpljivo čekate novu kuhinju i želite da naši monteri što pre počnu sa radom, preporučujemo da se prostorija pripremi kako bi što pre krenuli sa montažom.

Instalateri počinju da pripremaju prostor tako što prvo zaštite pod. Poželjno je da su svi radovi na pločicama i parketu već urađeni. Zidovi do dana montaže treba da budu malterisani i okrečeni, a priključci struje, gasa i vode moraju biti ispravni.

Sa DANKÜCHEN-om već znate tačan datum isporuke nekoliko nedelja unapred. Iako uvek može doći do kašnjenja, obično imate dovoljno vremena da uklonite staru kuhinju, pripremite prostoriju i obavite sve ostale neophodne poslove.

TOKOM montaže

Na dan isporuke odvojite ceo dan za montažu Vaše nove kuhinje. Pokušajte da rezervišete parking mesto za DAN kombi ispred kuće ili stambene zgrade. Očistite put do mesta instalacije što je više moguće. U stambenom bloku ili višespratnoj zgradi možete obavestiti svoje komšije da će možda morati da čekaju nekoliko minuta duže na lift.

Kada isporuka konačno stigne, prepustite savršenu montažu profesionalcima iz DANKÜCHEN-a.

Ali budite tu sve vreme, da biste s vremena na vreme proveravali da li je sve u redu. Ako postoje odstupanja, ona moraju biti naznačena na otpremnici.

NAKON montaže

Nakon što je sve sastavljeno, proverite kod montera da li je sve završeno po Vašem ukusu.

Naš tim će izvršiti sopstvenu završnu proveru i proveriti:

  • da li je cela kuhinja savršeno sastavljena,
  • da se svi pokretni delovi otvaraju glatko i bez poteškoća,
  • da visoki ormarići bezbedno okače na zid,
  • da li rade rasveta i elektronski uređaji,
  • ako ste zadovoljni ili imate bilo kakvih komentara ili pitanja.

Pre nego što monter ode, savetujemo vam da sami obavite još jednu proveru. Nakon toga može početi zabava sređivanja i punjenja polica, fioka i ormarića u Vašoj novoj kuhinji. Uživajte u kulinarskim avanturama i nezaboravnim trenucima.

GUMB: Kreni u pustolovinu projektovanja

Za Vas smo odgovorili na najčešće postavljana pitanja (FAQ) o planiranju i montaži kuhinje.

  • Koliko košta 3D projektovanje i konsultacija?

DANKÜCHEN NE naplaćuje 3D projektovanje i savete prilikom izrade nove DAN kuhinje. Nakon što se odlučite za kupovinu, mi ćemo Vam besplatno izraditi projektnu dokumentaciju i izmeriti prostor.

  • Koliko dugo moram čekati na montažu nove kuhinje?

Sve naše DAN kuhinje se izrađuju po merama navedenim u 3D projektu. Kuhinjski studiji DAN šalju mere u proizvodni centar u Lincu, Austrija. Rok isporuke nove DAN kuhinje je u proseku 6 do 8 nedelja, iu tom pogledu se prilagođavamo Vašim željama (uzimajući u obzir vreme potrebno za izradu i isporuku).

  • Koliko traje garancija na kuhinju?

Kupovinom DAN kuhinje dobijate 2 godine garancije na celu DAN kuhinju i doživotnu garanciju na metalne delove.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno zakažite termin u studiju ODMAH. Jednostavno kliknite na naš kuhinjski planer, unesite svoje podatke i pošaljite upit.

Za sve aktuelne vesti, promocije i fotografije kuhinja pronađite nas na našem FACEBOOK i INSTAGRAM profilu.

Video