Pravilno organizujete kuhinju

Zbogom haosu – sa DANKÜCHEN savetima za skladištenje

Naučićemo Vas pravilnoj organizaciji u kuhinji kako bi održavanje nove ili postojeće kuhinje bilo dečja igra…

Gde sa tanjirima? 🍽️

Hranu treba poslužiti dok je još topla, zar ne? Zato tanjire treba postaviti blizu šporeta ili prostora za pripremu hrane. Najčešće mesto za skladištenje tanjira su fioke u donjim kuhinjskim elementima.

Koristite neklizajuće prostirke kako tanjiri ne bi klizili po fiokama i na taj način se oštetili. Ako želite da sortirate svoje tanjire po veličini, DANKÜCHEN ima ekskluzivne umetke od pravog drveta. Za uredno i jasno raspoređene viljuške, noževe i kašike u fiokama izaberite umetke za pribor.

Vau, toliko zaliha… 🍪🧃🥜

Opet ste kupili previše namirnica – gde skladištiti sve stvari koje ste kupili? Preporučujemo da prvo potpuno očistite ormare i fioke i bacite stare namirnici kojima je istekao rok trajanja.

Zatim ih sortirajte po kategorijama i sipajte hranu poput muslija, testenina, orašastih plodova itd. u posude za skladištenje ili postavite jedinstvene DAN zidne staklene posude u Vašoj novoj kuhinji.

Pažnja, staklo je osetljivo! 🍸

Svi imamo posuđe za posebne prilike koje nam obično nije potrebno svaki dan. Zidni ormarići sa vratima za podizanje su idealni za ovo. Na ovaj način možete lako odložiti posuđe i izvaditi ga po potrebi.

Stakleni zidni ormarići ne samo da privlače pažnju, već nude dragoceni prostor za skladištenje do plafona prema vašim željama. Idealni su za čuvanje čaša za vino i šampanjac, kao i za bokale za vodu i setove posuđa.

Ormari iz DAN-a su dodatno poboljšani Blumotion tehnologijom. Ovo omogućava nežno i tiho zatvaranje i pomaže mnogim zadovoljnim korisnicima u svakodnevnom radu u kuhinji.

Uf, flaše su teške! 🍾

Strah od pada flaša, lomljenja i razlivanja celokupnog sadržaja po kuhinji je prisutan kod svih nas. Za pripremu jela svakako želite da imate pri ruci maslinovo i suncokretovo ulje i sirće, zbog čega su DAN-ove fioke na izvlačenje za flaše idealan dodatak svakoj kuhinji. Tako su bezbedni i lako dostupni – manje stresa za opuštenije kuvanje.

Na vrh, molim! 🧻

U gornjem delu kuhinje držimo stvari koje kupujemo unapred i ne koristimo odmah, poput rolne papira i kesa za smeće. Generalno, teške stvari kao što su flaše, limenke i čaše se čuvaju na dnu, dok se lake stvari čuvaju na vrhu ormana. Prednost kuhinje po meri je u tome što Vam nudi prostor za skladištenje od poda do plafona.

Sanjate li i Vi o jedinstvenoj kuhinji po meri?

DANKÜCHEN zagovara jedinstvenost i ekskluzivnost u svakom pogledu. Nudimo BESPLATNE savete svim našim DAN korisnicima. Uvek odvajamo dovoljno vremena da razgovaramo sa vama kako bismo pronašli pravo rešenje za vas.

Naši stručni konsultanti i partneri u studijima obezbeđuju dobro osmišljeno planiranje prostorija i personalizovana rešenja za skladištenje prilagođena kuhinjskom prostoru.

Zakažite neobavezujući termin za konsultacije u jednom od 2 DANKÜCHEN studija u Srbiji.


Za sve aktuelne vesti, promocije i fotografije kuhinja pronađite nas na našem FACEBOOK i INSTAGRAM profilu.

Video