SAMO jednim izvlačenjem

Zamislite na trenutak da u svojoj novoj kuhinji možete pronaći sve što vam treba SAMO jednim izvlačenjem

Da, to je moguće uz pomoć raznih elements na izvlačenje iz DANKÜCHEN-a. Ne samo da vam olakšavaju svakodnevni život, već sa njima održavate savršen red u fiokama.

U nastavku vam donosimo TOP 5 umetaka sa kojima možete uštedeti do 50% vremena prilikom pripreme, kuvanja i čišćenja.

  1. Umetak za pribor 

U DANKUCHEN-u svi elementi za izvlačenje su napravljeni po meri. Ako vam treba puno prostora za pribor, kašike za kuvanje i slično, u prvoj fazi planiranja uključićemo izdašne fioke sa samo jednim izvlačenjem i postaviti ih na pogodno mesto u kuhinjskom delu.

Pored toga, nudimo vam različite umetke za dodatke od pravog drveta koji dodatno olakšavaju organizaciju.

  1. Umetak za tanjire

DAN-ove fioke sa jednim izvlačenjem su lako dostupne i nude neverovatnu količinu prostora za skladištenje. Obično leže u donjem delu kuhinjskih elemenata u blizini ploče za kuvanje kako bi se ukusna jela mogla brzo i udobno poslužiti.

U kuhinji DAN, fioke možete opremiti protivkliznim podlogama. Ako više volite unutrašnjost fioka u tonovima drveta, DAN asortiman uključuje i perforirane ploče za posuđe i lonce. Sa kojim možete još bezbednije postaviti tanjire i šerpe u fioke samo jednim izvlačenjem.

  1. Samo jedno izvlačenje do sistema za odvajanje otpada

Sa DAN-om, odvajanje otpada je veoma jednostavno. Sa našim sistemom, više vam nije potreban dodatni prostor van kuhinje za odvajanje otpada.

Kada uključite naš inovativni sistem u svoju novu kuhinju, takođe dobro radite na zaštiti životne sredine. U DANKUCHEN-u smo uvereni da zajedno možemo ostaviti ekološki trag i imati pozitivan uticaj na našu planetu.

  1. Fioka za skladištenje povrća

Naša gajba za povrće je idealno rešenje za skladištenje voća i povrća. Osigurava da je voće i povrće uvek sveže, tako da su uvek na dohvat ruke i uskladišteni na jednom mestu.

  1. Višenamenski ormar sa fiokama

Ostave se obično nalaze u najudaljenijem uglu kuhinje. Ovo im daje pregled bez potrebe da se „uvlače“ u kuhinjski deo. Sada, zahvaljujući staklenim stranama, više fioke takođe mogu preglednije da skladište hranu bez da se prevrne ili ispadne.

Da li doprinosi unutrašnjim vrednostima?

Apsolutno! Kuhinja bez unutrašnjih vrednosti uvek će ostati samo gola kuhinja. U DAN-u uvek podstičemo vašu radoznalost da vas inspiriše inovativnim kuhinjskim idejama u planiranju kuhinje i modernim tehničkim karakteristikama. Garantujemo vam najbolja rešenja za skladištenje na tržištu.

Imate li još pitanja?

Vi ste samo jedan korak od besplatnog 3D projekta. Kliknite na naš kuhinjski planer i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i dogovoriti sastanak sa vama u studiju.

Uverite se sada u pouzdan i profesionalan savet!


Za sve aktuelne vesti, promocije i fotografije kuhinja pronađite nas na našem FACEBOOK i INSTAGRAM profilu.