Nagrada za kvalitet – Quality Award 2022

Kvalitet je reč koja nas prati na svakom koraku. Ali da li ste se ikada zapitali šta je pravi dokaz kvaliteta i koje kriterijume mora da ispuni brend da bi bio označen kao zaista kvalitetan?

Ono što je bio san malom porodičnom preduzeću 1963. danas je postala stvarnost. Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu, inovativnim idejama i dizajnu, DANKÜCHEN kuhinje su postale najpopularniji kuhinjski brend u Austriji. Postižu natprosečne rezultate u svojoj industriji i impresioniraju zadovoljne korisnike širom sveta.

Quality_Award

Nagrada za kvalitet QUALITY AWARD

Austrijski institut za marketing je 2022. godine sproveo testove i analizirao zadovoljstvo potrošača proizvodima i brendovima u različitim kategorijama. Među proizvođačoa kuhinja, kuhinje DANKÜCHEN su počistile konkurenciju i dobile nagradu za kvalitet: Quality Award – Branchensieger 2022.

Zadovoljstvo kupaca je put ka uspehu

Zadovoljstvo kupaca je poput kompasa koji svaki brend može dovesti do uspeha, samo ako nauči da se orijentiše prema njemu. Ponosni smo što smo ponovo bili deo najvećeg istraživanja u Austriji koja se prvenstveno fokusira na zadovoljstvo potrošača.

Najveće istraživanje tržišta u Austriji je objektivno i pouzdano u isto vreme, jer brendovi nemaju direktan uticaj na mišljenje kupaca. Ocena Customer Excellence se sastoji od preporuka brenda (Net Promoter Scores) i procene trenutnih ili bivših korisnika. U kategoriji „kuhinja” uzeli su u obzir i ljude koji su iskazali interesovanje za određeni proizvod.

Veoma smo ponosni što su kuhinje DANKÜCHEN osvojile 1. mesto među svim proizvođačima kuhinja. Tako smo već 5. godinu za redom dobili prestižnu NAGRADU ZA KVALITET, što dokazuje našu efikasnost i Vašu posvećenost. Vaše zadovoljstvo je razlog zašto smo i ove godine postali POBEDNICI!

Ne bismo uspeli bez Vas

Znamo da bez naših lojalnih kupaca nikada ne bismo uspeli. Zato, pre svega, želimo da se zahvalimo svim ponosnim vlasnicima DANKÜCHEN kuhinja! Takođe želimo da se zahvalimo svima koji su bili zainteresovani za naše kuhinje i dodatne elemente.

Čast nam je što imamo toliko lojalnih saradnika i poslovnih partnera sa kojima zajedno gradimo budućnost i kojima nikada nećemo moći dovoljno da se zahvalimo.

Hvala svima!

VI ste razlog zašto smo svake godine sve bolji – vaše zadovoljstvo je naša pobeda!

Pronađite inspiraciju za sve dizajnerske kuhinje na našem YOUTUBE kanalu, a pratite nas na FACEBOOK-u i INSTAGRAM-u za sve aktuelne vesti, promocije i fotografije kuhinja.

Video