Prostor za SVE!

Treba vam dodatni prostor za skladištenje? U pravilno planiranoj kuhinji, danas, sutra, za 10 godina i duže, biće dovoljno mesta za SVE!

Da li vas zanima koliko namirnica, ambalaže, tiganja, šerpi i pribora zapravo stane u DAN kuhinjske ormare? Pripremili smo poseban video ekskluzivno za vas da vam pokažemo koliko sadržaja stane u prazne ormare u našim kuhinjama.

👉 Skladšni prostor u ostavi

Pažljivo organizovana ostava ili špajz, kako god da je zovete, pojednostavljuje skladištenje, pripremu obroka i slaganje kupljene hrane. Sa dubinom elemenata od 60 cm, naša ostava će inspirisati svaku domaćicu. Unutrašnjost fioka možete podeliti po želji, a svaka vam nudi mesto za čuvanje do 42 litra tečnosti u kartonskoj ambalaži.

Možete odabrati visinu ormara između 1,32 i 2,11 m. Ovo je optimalan način da maksimalno iskoristite dragoceni skladišni prostor od poda do plafona.

Zahvaljujući ekskluzivnim staklenim stranama na fiokama, možete čuvati čak i veća pakovanja bez da se prevrnu ili ispadnu. Za još veće zadovoljstvo, dostupni su besplatno uz kupovinu svake DANKÜCHEN kuhinje!

👉Velika pakovanja spadaju u fioke  ___ širine i ___ visine

Da li vas zanima koliko zapravo stane u takve ormare?

16 pakovanja grickalica, 8 pakovanja špageta, 7 pakovanja žitarica, 5 pakovanja tosta,

3 instant kafe, 1 velika metalna konzerva za keks – teško je poverovati, zar ne?

Tako nešto je moguće samo u kuhinji po meri, jer sve elemente možete prilagoditi svojim željama i zahtevima. Dodatni prostor za skladištenje će vam omogućiti da preglednije organizujete svoje namirnice.

👉 Odložite posude za skladištenje u ormar___ širine i ___ visine

Da li volite da čuvate hranu u teglama? Ovo je važna informacija koju treba da pomenete već kada planirate kuhinju. U ovom slučaju, naši stručnjaci za dizajn kuhinje će planirati odgovarajuću visinu fioka. Zbog toga će biti dovoljno prostora za do 18 visokih i 32 male tegle za odlaganje sa jednom fiokom na izvlačenje.

👉 Odložite voće i povrće u posebnu kutiju 

Naš set kutija za povrće obezbeđuje svežinu voća i povrća. Sa dubinom od 60 cm i širokim spektrom mogućnosti distribucije, lako će se prilagoditi vašim omiljenim sortama i različitim godišnjim dobima.

👉 Odložite tiganje i šerpe u ugaoni ormarić Le Mans

Ko će se pobrinuti da nema neiskorišćenog prostora za kuvanje? To je definitivno Le Mans ugaoni ormar. Ovo pametno rešenje za skladištenje optimalno koristi takozvane „mrtve uglove“, posebno tamo gde su kuhinje u obliku slova U. Sa Le Mans-om, imate sav kuhinjski pribor na vidiku uz lagano povlačenje u stranu. Savršeno mesto za skladištenje većeg pribora za kuvanje.

👉 Tu je i višenamenski ormarić za pribor za čišćenje

Da li svuda držite sredstva za čišćenje? Onda vam je svakako potreban višenamenski ormarić u vašoj budućoj kuhinji tako da sve bude na jednom mestu.

95% naših kupaca bi ponovo izabralo višenamenski ormar. Nudimo vam praktična rešenja koja povećavaju prostor za skladištenje, a pritom na najbolji mogući način koriste raspoloživi prostor.

Da li znate najvažnije DAN pravilo za 100% više prostora za skladištenje?

Svim našim kupcima preporučujemo da pre prve posete studiju naprave listu najčešće korišćenih jela i namirnica. Naši prodajni savetnici garantovano će vas posavetovati o pravom tipu garderobe i prilagoditi ih pojedinačno. Tako ćete u svojoj DAN kuhinji moći da nađete mesto za sve.

I rezervirajte svoj termin u studiju. 


Za sve aktuelne vesti, promocije i fotografije kuhinja pronađite nas na našem FACEBOOK i INSTAGRAM profilu.

Video