Prelepa DAN kuhinja

Svaka DAN kuhinja je uvek ugrađena sa ljubavlju. U nastavku ćemo Vam pokazati male detalje i mnoga individualna rešenja kojima možete da opremite srce svog doma sa stilom

1. Prelepa kombinacija

Najčešći izbor naših kupaca je model DAN Silbermond/Lionga, upravo zbog velikih mogućnosti kombinovanja boja. Prelepa kuhinja sa tamnim frontovima u Antracit boji kojoj smo dodali tonove hrasta Burguesa za bezvremenski akcenat.

2. Prelepe nijanse

Elegantna crna boja donosi zapanjujuće i uzbudljive kontraste u modernoj kuhinji. Ono što ne bi trebalo da nedostaje su akcenti u nijansama drveta. Detalji u bojama drveta unose toplinu i udobnost u Vaš dom.

Ne plašite se mrlja! Zahvaljujući našem premazu protiv otisaka prstiju, potrošićete 70% manje vremena na čišćenje i 100% više vremena sa svojim najmilijima.

3. Prelep kuhinjski pult

U modernoj kuhinji ne želite samo da kuvate, već i da provodite vreme sa porodicom i prijateljima u prijatnoj atmosferi. Kuhinjski pult koji se može koristiti kao sto za brzi ručak ili kao šank za ispijanje kafe sa prijateljima savršen je dodatak prelepoj kuhinji.

4. Prelepa kuhinjska oprema

Svaka DAN kuhinja je savršeno isplanirana do poslednjeg detalja. Funkcionalni i ekonomični dizajn je osmišljen da Vam učini život lakšim i udobnijim za korišćenje.

Pametna rešenja u kuhinji uključuju, između ostalog, praktične ormare za odlaganje na izvlačenje i ugaone ormare koji dobro koriste čak i najskriveniji prostor za odlaganje. Dakle, sve je dobro organizovano i na dohvat ruke, ali i dobro sređeno!

5. Prelepo po Vašoj meri

DAN kuhinje su jedinstvene kao i Vi. Cilj nam je da realizujemo Vaše ideje i planove, vodeći računa da kuhinja bude napravljena tačno po Vašim merama, navikama i potrebama. Svim našim kupcima nudimo besplatne savete, 3D projektovanje i u potpunosti im se posvećujemo.

Zanima Vas kako bi izgledala vaša prelepa DAN kuhinja?

Naši stručnjaci u DAN studijima u Srbiji pomoći će vam da sastavite prelepu kuhinju koja ne samo da odgovara Vašem ukusu već i Vašem budžetu.

Za sve aktuelne vesti, promocije i fotografije kuhinja pronađite nas na našem FACEBOOK i INSTAGRAM profilu.

Video