Nova godina, nova energija

Pozitivna energija utiče na svaki aspekt našeg života. Kuhinja je srce našeg doma, pa je ključno da nas inspiriše i da se u njoj osećamo prijatno i opušteno.

Okruženje je ključno za širenje pozitivne energije. Kako možete biti sigurni da pozitivna energija buja u Vašem domu? Počnite tamo gde provodite najviše vremena i ispunite to mesto blagostanjem punim sreće i sigurnosti!

Kuhinja je srce doma, koje zrači pozitivnom energijom ako su pojedine komponente međusobno usklađene. U nastavku predstavljamo TOP 3 prednosti modela moderne kuhinje Silbermond / Lionga koje osiguravaju bolje raspoloženje, organizaciju i dobro blagostanje.

Ostava – višenamenski orma

Ormar prikladan za različite namjene. Jedinstven dizajn, visokokvalitetni materijali i individualna raspodjela ladica i polica. Možete koristiti ormarić za namirnice, pribor za kuhanje ili posuđe. Pozitivna strana ormara je što ih možete prilagoditi trenutnoj životnoj situaciji.

Kuhinjski rolo ormar u više boja

Brzo i lako čišćenje i zatvaranje! Naš rolo ormar nudi prostor za ketler, aparat za kafu ili druge kuhinjske uređaje. Vrhunac je integrisana utičnica i polica na izvlačenje. Vaši uređaji i posuđe su sakriveni jednim potezom.

DANKÜCHEN , kao brend dizajnerskih kuhinja, nudi kuhinjske rolo ormare u dve širine (45 cm i 60 cm) i roletne u čak 21 neverovatnoj boji!

Integrisani aparat za kafu

Elektronski uređaji su nezaobilazne komponente koje pripadaju svakoj modernoj kuhinji i olakšavaju Vam svakodnevni život. U DAN kuhinji su pametno integrisani, ergonomski pristupačni i privlačni. Zajedno ćemo pronaći pravo mesto u Vašoj kuhinji da uživate u savršenoj kafi.

Želite li ekskluzivnu kuhinju punu pozitivne energije?

DANKÜCHEN zagovara jedinstvenost i ekskluzivnost u svakom pogledu. Nudimo BESPLATNE savete svim našim DAN korisnicima. Uvek odvajamo dovoljno vremena da radimo sa vama kako bismo zajedno pronašli pravo rešenje za Vas.

Naši stručni konsultanti i partneri u studijima obezbeđuju dobro osmišljeno planiranje prostorija i personalizovana rešenja za skladištenje.

Zakažite neobavezujući termin za konsultacije u jednom od naših DANKÜCHEN studija.

U Novoj godini želimo vam puno pozitivne energije i novi podsticaj za planiranje Vaše kuhinje iz snova!

Uvek smo tu za vas. 

Vaš DANKÜCHEN

Za sve aktuelne vesti, promocije i fotografije kuhinja nas pronađite na našem FACEBOOK i INSTAGRAM profilu.

Video