Otmena skladnost

Moderna poput crne haljine, elegantna tamna kuhinja odražava misterioznu atmosferu

Simfonija kulinarskih remek-dela u precizno izrađenoj kuhinji opremljenoj najsavremenijim aparatima koji kombinuju eleganciju i funkcionalnost.

tamna_kuhinja

Šta nam omogućava tamna kuhinja?

Nemojte se bojati mrlja

Uzbudljive tamne nijanse će dodati bogat dodir dizajnu kuhinje, izaberite svoju elegantnu kombinaciju. Zahvaljujući jedinstvenom premazu protiv mrlja koji sprečava ostavljanje neželjenih tragova na prednjim stranama, uštedećete do 70% vremena za čišćenje.

Saveti za dizajn

Tamna kuhinja je poput niza umetničkih sastojaka. Sa odgovarajućim ručkama, frontovima ili specijalnim površinama sa izgledom kamena ili drveta, možete da napravite savršenu modernu kuhinju za kratko vreme.

Naši favoriti: Marmora prednja boja u kombinaciji sa dekorom od drveta Kornfeld.

Optimalno osvetljenje

Da bi kuhinja sa tamnim frontovima otkrila svoj šarm, moramo pokazati kontraste. Pametno postavljeno osvetljenje naglašava uglove i ivice i stvara elegantan efekat i prefinjenost. Zahvaljujući LED sijalicama koje štede energiju, svetlo može da sija nekoliko sati, a da nije suviše skupo.

Ukras

Sve naše kuhinje su opremljene sa velikom pažnjom posvećenom detaljima. Uz pomoć malih dodataka, tamna kuhinja dobija osvežavajući izgled koji možete s vremena na vreme promeniti.

Naši prodajni savetnici u svim DAN studijima u Srbiji će osmisliti Vašu novu kuhinju besprekorno i elegantno.

Uverite se u pouzdan i stručan savet odmah!

Za sve aktuelne vesti, promocije i fotografije kuhinja pronađite nas na našem FACEBOOK i INSTAGRAM profilu.