1 kuhinja ~ 10 ormara

10 ormana u jednoj DAN kuhinji bez obzira na veličinu kuhinje?! Da to je istina!

Predstavljamo vam 10 neodoljivih ormarića koji zlata vrede za čuvanje u dobro organizovanoj kuhinji, neki su skriveni od pogleda, a drugi upadaju u oči.

Ponosni vlasnici naših DAN kuhinja znaju tajnu: „Svaka kvalitetna dizajnerska kuhinja je planirana tako da ima efikasno raspoređene i maksimalno iskorišćene ormare.

U nastavku upoznajte 10 ormarića koji se uklapaju u svaku DAN kuhinju, ALI samo pod JEDINIM uslovom: da kuhinju dizajniraju kuhinjski konsultanti!

I. Ormari sa fiokama

U kuhinji po meri, fioke se mogu prilagoditi veličini sobe. Na Vaš zahtev, nadogradićemo ih antikliznim prostirkama. Tanjiri, lonci i čaše neće se pomeriti ni za milimetar pri otvaranju i zatvaranju.

II. Ormari 2 u 1

Kuhinjski ormarići su ključne komponente u kategoriji planiranja skladišnog prostora. Da bi Vaša kuhinja spolja izgledala što jednostavnije i elegantnije, DAN nudi mali ormarić sa nekoliko fioka unutra.

III. Ormari 3 u 1 

Danas nam je više nego ikada potrebna fleksibilnost, zbog čega se pri planiranju modernih kuhinja odričemo nižih ormara sa vratima i obraćamo pažnju na ormare i fioke sa elementima na izvlačenje.

Naš ekskluzivni novitet je 3 u 1 ormar, koji ima 3 fioke. Visina i dubina se prilagođavaju Vašem kuhinjskom priboru i potrebama.

IV. Ormari sa sistemom za odvajanje otpada

Sa DAN-om je odvajanje otpada jednostavno, jer Vam više nije potreban dodatni prostor za odvajanje otpada.

Kada uključite naš inovativni sistem u svoju novu kuhinju, činite i nešto pozitivno za životnu sredinu. U DANKÜCHEN-u smo uvereni da zajedno možemo imati pozitivan uticaj na prirodu i zaštititi zemlju od suvišnog otpada.

V. Gornji ormari za kuhinju

Gornji delovi kuhinje su namenjeni za veća pakovanja i stvari koje kupujemo unapred, kao što su kuhinjske rolne, kartonska pakovanja i slično.

VI. Ormari za povrće

Imamo tajni recept za očuvanje svežeg povrća – čuvajte ga u ormanu za povrće. Osigurava sočniji ukus voća i povrća.

VII. Višenamenski ormar

Gde držite sredstva za čišćenje i pribor? Ako je vaš odgovor „svuda“, onda Vam je svakako potreban pomoćni ormarić u Vašoj budućoj kuhinji.

Ne zaboravite: brzo, efikasno i lako čišćenje moguće je samo uz dovoljno prostora za skladištenje!

VIII. Ostava

Ostave se nalaze u najudaljenijem uglu sobe. Sa njima nema potrebe da „puzite” i tražite gde i šta ste uskladištili. Fioke sa staklenim stranama omogućavaju vam da skladištite bez da se njihov sadržaj prevrne ili ispadne.

IX. Ormari sa podiznim vratima

Bez obzira da li su stakleni ili ne, kuhinjski ormarići sa podiznim vratima nesumnjivo privlače poglede. Osim atraktivnog izgleda, nude i dragocen prostor za skladištenje i idealni su za vino, šampanjac, čaše za piće i bokale za vodu i setove posuđa.

X. Otvorene police

Znate li što ne smije nedostajati u modernoj kuhinji? Otvorene police. Optički povećavaju kuhinjski prostor i razbijaju monotonih kuhinjskih fronti. Savršeni su za staklene posude, začinsko bilje ili ukrase.

Sad kad ste upoznali svih 10 ormara koji su prikladni za sve kuhinje ste spremni za početak projektiranja svoje nove kuhinje.

a naši prodajni savetnici će vas kontaktirati i dogovoriti termin za individualnu konsultaciju.

Radujemo se našem susretu.

Za sve aktuelne vesti, promocije i fotografije kuhinja pronađite nas na našem FACEBOOK i INSTAGRAM profilu.

Video