Ne možete odlučiti?

Urbana kuhinja je moderna i bezvremenska u isto vreme. Ako ne možete da se odlučite u kom stilu želite da uredite svoj stan ili kuću, tačan odgovor je urbani stil.

Urbani stil karakterišu čiste linije, koje pored minimalističkog izgleda u prvi plan stavljaju funkcionalnost. Upoznajte najvažnije suštine urbanog stila i uz dodir sopstvene kreativnosti napravite kuhinju u kojoj ćete uživati u kuvanju i druženju.

Suština kreativnosti

Kreativnost je neizostavan element naše svakodnevice, koji ne bi trebalo da izostane ni pri opremanju enterijera. Savetujemo Vam da pre planiranja provedete neko vreme u prostoriji u kojoj će se nalaziti Vaša buduća kuhinja. Razmišljajte šire, van granica i zapitajte se kakav životni stil i energiju želite u svom domu?

Još uvek ne možete da odlučite? Pomoći ćemo Vam sa nekoliko saveta:

  • ako volite prirodno okruženje, izaberite drvene nijanse kao što su Eiche, Tobacco ili Ulma,
  • ako želite industrijski izgled i smele nijanse u svom domu, izaberite Beton ili Antracit,
  • ako ne možete da se odlučite između modernog i klasičnog izgleda, najneutralniji izbor je kuhinja sa frontovima visokog sjaja u bojama Magnolija, Flidervajs ili Kašmir.

Suština udobnosti

Ne izostavite pitanje o funkcionalnosti kuhinje. Modernu kuhinju treba planirati tako da možete sve da uradite za što manje vremena i da se posvetite važnim stvarima kao što su druženje sa decom, razgovor sa prijateljima ili druženje sa partnerom.

Neophodan je pravilan dizajn kuhinje, raspored elemenata i individualno podešavanje visine i izbor kućnih aparata.
Visokokvalitetna kuhinja DANKÜCHEN uključuje individualna podešavanja, ergonomska rešenja i kreativne ideje za lakšu organizaciju. Sa DANKÜCHEN-om ćete doživeti najbolje korisničko iskustvo – jer to zaslužujete.

Suština bivanja

Gde provodite najviše vremena kada ste kod kuće? Najčešći odgovor je: u kuhinji. Bilo da kuvate za celu porodicu, stvarate sa decom ili samo uživate u ukusnim obrocima, želite da se u prostoru osećate opušteno i udobno. Zato već u fazi planiranja razmislite o kutku u kuhinji gde ćete u miru sedeti uz šoljicu kafe ili omiljenu tortu.

Započnite PLANIRANJE iz udobnosti svog doma već DANas! 

Kako?

Možete se približiti kuhinji iz snova preko naše veb stranice u samo 4 koraka:

1. KORAK: Na veb stranici otvorite podstranicu „PLANIRANJE KUHINJE“ i izaberite opšti izgled, oblik, stil i boju Vaše nove kuhinje.

2. KORAK: Pre nego što podnesete zahtev, izaberite studio u Vašoj blizini i naši stručnjaci za kuhinju će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

3. KORAK: Pripremićemo za Vas potpuno neobavezujući projekat prilagođen Vašim željama i potrebama, koji možete pogledati u 3D izgledu kod kuće i osećati se kao da stojite u svojoj novoj kuhinji.

4. KORAK: Nakon što smo odgovorili na sva Vaša pitanja i ispunili sve Vaše želje, možete početi da odbrojavate dane do Vaše nove kuhinje.

Sa sigurnošću možemo reći da će dani u Vašoj novoj kuhinji godinama biti u znaku pravog zadovoljstva!


Za sve aktuelne vesti, promocije i fotografije kuhinja pronađite nas na našem FACEBOOK i INSTAGRAM profilu.

Video