Quality Award

Dobitnik nagrade za kvalitet

U svetu kuhinja Q predstavlja nagradu za kvalitet, koju smo osvojili i ove godine, a kuhinje DANKÜCHEN ih osvajaju 6 godina zaredom. Sa ponosom objavljujemo da je šesta nagrada za kvalitet pripala DAN-u

Omiljena robna marka kuhinja

Da li vas zanima kada se brend definiše kao „omiljeni“ i šta to podrazumeva?
Institut MARKET svake godine sprovodi tržišna testiranja koja se odnose na pojedine industrije. Za sektor kuhinja, veliki broj relevantnih kriterijuma se ocenjuje iz ugla stanovništva i kupaca. Nakon uspešno sprovedenih studija i analiza, institut bira tri najbolja brenda u industriji i dobija nagradu – Q Nagrada za kvalitet.

Trud, razvoj, ponos

U DAN-u razvijamo uspeh brenda sticanjem novih znanja, razvojem novih trendovskih ideja, pri čemu je naš glavni parametar zadovoljstvo kupaca.

U najvećoj anketi kupaca u Austriji, koju je početkom 2023. godine sproveo Institut MARKET, u oblasti proizvodnje kuhinja, procene su sprovedene na statistički pouzdanoj osnovi. Uključeni brendovi nisu imali uticaja na mišljenje kupaca, stoga su rezultati objektivni, pouzdani i fokus je samo na mišljenju kupaca.

U kategoriji „Ključna izrada“ pažnja je usmerena na svest, reklamnu uočljivost i vrednost za novac. Pored ovih klasičnih parametara, u poglavlju „Brend Drive“ analiziraju se sviđanja i inovacije i nagon brenda u pogledu budućih maštovitih inicijativa.

Sveobuhvatna analiza industrije je završena u poglavlju „Društveno odgovorno poslovanje“, jer dobar učinak održivosti pozitivno utiče na uspeh brenda.

Naše HVALA ide Vama!

Pre svega, želimo da vam se zahvalimo, dragi kupci – bez vas ne bismo uspeli! Zahvaljujemo se svakom vlasniku DAN kuhinje ponaosob, kao i našim vernim zaposlenima i partnerima.

Vi ste razlog zašto svake godine postajemo sve bolji, jači i motivisaniji – vaše zadovoljstvo je naš trijumf!

Hvala vam!


Za sve aktuelne vesti, promocije i fotografije kuhinja pronađite nas na našem FACEBOOK i INSTAGRAM profilu.

Video