Definitivno on i nijedan drugi

On predstavlja savršenu simbiozu modernog dizajna i neodoljive funkcionalnosti – naš model Silbermond (Lionga)

Zahvaljujući svojoj neutralnosti, idealan je za različite stilove opremanja – bilo moderne, klasične ili izrazito elegantne kuhinje.

Garantovano najpopularniji

Dizajn kuhinje bez ručica je trenutno najpopularniji. Ovaj stil kuhinjskog nameštaja ceni minimalizam i jedan je od omiljenih izbora naših kupaca. Ali zašto su kuhinje bez ručki tako popularne?

Frontovi bez ručica smatraju se remek-delom koje postoji tek od 1960. godine. U to vreme su dizajnirani prvi takvi modeli sa integrisanim i udubljenim ručicama. Od tada se takve kuhinje nalaze u svakom trećem domaćinstvu, a vlasnici mogu da potvrde jedno: „Opet bi bez ručica”.

Siguran bez ručica 

Kuhinje bez ručica su posebno prihvatljive u malim prostorijama. Sigurno znate koliko je bolno kada rukom ili glavom udarite oštru ivicu. U kuhinji bez ručica, šanse da se povredite su mnogo manje i sigurnije je ako imate mališane koji vole da istražuju.

Zasigurno najlepši

Da li ste znali da možete odrediti starost vaše kuhinje po obliku i ivicama ručica?

Kuhinje bez ručica su neutralne i smatraju se puristima među kuhinjama – bilo da se radi o frontovima od visokog sjaja, mat ili super mat laka. Moderan i jednostavan stil vam pruža beskrajne mogućnosti da izrazite svoj stil na atraktivan i zanimljiv način.

Svakako otvoren

Ručice često mogu da remete kompoziciju različitih komada nameštaja kada su dve prostorije jedna pored druge, kao što su kuhinja i trpezarija. Stoga su kuhinjski elementi bez ručica veoma dobrodošli na otvorenim prostorima. Model kuhinje Silbermond pokazuje kako se kuhinja i trpezarija mogu neprimetno razdvojiti.

U kuhinji bez ručica, Vaš kuhinjski prostor će zračiti bezvremenskom elegancijom i prefinjenim dizajnom.

Da bi početak planiranja bio što lakši, potražite inspiraciju klikom na dugme ispod i upoznajte se sa mogućnostima Silbermond (Lionga) modela.

Za sve aktuelne vesti, promocije i fotografije kuhinja nas pronađite

na našem FACEBOOK i INSTAGRAM profilu.

Video