Mali detalji od velikog značaja

Mali detalji igraju veliku ulogu u modernoj kuhinji. Bez obzira da li se radi o otvorenim policama ili zidnim pločicama, ono što se na kraju računa je ukupan izgled kuhinje

Predstavljamo vam 5 važnih detalja koji mogu uticati na konačan izgled vaše kuhinje.

1. Otvorene police

Bilo da su velike ili male, otvorene police odgovaraju svakoj kuhinji i domu. Oni pružaju idealan prostor za izlaganje vašeg omiljenog posuđa i ukrasnih komada.

Praktične police nisu samo vizuelno privlačne, već daju određenu lakoću vašoj kuhinji i razbijaju monotoniju tradicionalnih kuhinjskih frontova.

2. Rasveta

U osnovi postoje 3 vrste kuhinjskog osvetljenja: integrisano osvetljenje, viseće osvetljenje i zidno osvetljenje.

Poznato je da radni prostor treba da bude dobro osvetljen. Osim ako ne želite svetlo na samo jednom određenom mestu, onda su visilice idealan izbor za vas. Takva svetla obično vise iznad trpezarijskog stola.

Da li želite da svojoj kuhinji date mali detalj dizajnerskog izraza, a da istovremeno žudite za romantičnom atmosferom? Integrisane LED trake ili reflektori u zidne elemente su savršen izbor, koji će vas oduševiti.

3. Stakleni ormari

Dodavanje akcenta izgledu kuhinje nikada nije bilo tako lako! Isprobajte jedinstvene staklene ormare iz DANKÜCHEN-a. Naše staklene vitrine dostupne su u 7 zavodljivih boja:

  • Schwarz (Crna)
  • Bambusgrün (Bambus zelena)
  • Diamantblau (Dijamant plava)
  • Rauchglas (Zadimljeno staklo)
  • Satinglas (Satinirano staklo)
  • Klarglas (Providno staklo)
  • Bianco

DAN savet:

Kombinujte staklene ormare sa odgovarajućim osvetljenjem i uživajte u savršenom izgledu vaše kuhinje svako veče.

4. Zidne pločice

Sa našim ekskluzivnim asortimanom pločica, vašu novu kuhinju pretvaramo u jedinstvenu klasu. Sa Mykonos Esmerald, bojom zelenog porcelana, kuhinji dajemo individualan izgled. Mali detalj koji će sigurno privući pažnju i osvežiti monohromatske frontove.

5. Mali detalj od drveta

Tamne kuhinje sa dodatkom drvenog dekora inspirišu udobnost i pozitivnu energiju. Obično se na radnu ploču dodaju detalji u boji drveta ili se bira kuhinjsko ostrvo u svetlim ili tamnim tonovima drveta koji odgovaraju ostatku nameštaja.

Da li biste želeli da vam pomognemo da isplanirate savršenu kuhinju? Prijavite se za ponudu iz snova bez obaveza DANAS!

Za sve aktuelne vesti, promocije i fotografije kuhinja pronađite nas na našem FACEBOOK i INSTAGRAM profilu.