Moderna kuhinja po meri

Kako postići WOW efekat prilikom projektovanja kuhinje? Za savršen dizajn, raspored i ugradnju Vaše kuhinje potrebno je uložiti mnogo vremena i truda.

U videu pogledajte primer nedavno postavljene kuhinje koja će vam oduzeti dah, a u nastavku Vam dajemo savete kako to možete postići kada projektujete svoju savršenu kuhinju po meri.

1. Savet: Odaberite pravog partnera

Na tržištu postoji mnogo proizvođača kuhinja, pa donošenje takve odluke može biti veoma teško. Pre svega, morate imati na umu da je kupovina kuhinje dugoročna investicija koja prvenstveno mora da zadovolji kriterijume kvaliteta. Ne samo da kreiramo trendove i dizajniramo prelepe kuhinje u DANKÜCHEN-u, već se već 3 godine za redom možemo pohvaliti prvom nagradom za kvalitet i najboljim austrijskim brendom dobavljača kuhinja. Zato i ne čudi činjenica da smo najčešći izbor kupaca upravo zbog dugog i kvalitetnog životnog veka kuhinja.

2. Savet: Planirajte na vreme

Uspeh se ne postiže preko noći, pa je za planiranje kuhinje po meri potrebno vreme. Precizno merenje, adaptacije električnih priključaka, vodovoda i instalacija, kao i najefikasniji raspored kuhinjskih elemenata neke su od ključnih odluka prilikom projektovanja kuhinje po meri.

Na ovom primeru kuhinje po meri možete videti da su vlasnici izabrali kuhinjsko ostrvo koje ima ploču za kuvanje sa ugradnom pločom. Svaka ugradnja ugradnih električnih uređaja zahteva pažljivo i precizno planiranje i podešavanje.

Stoga su organizacija, odabir i usklađivanje detalja i moderno i pametno iskorišćavanje kuhinjskog prostora izuzetno važni.

3. Savet: Odaberite prikladan dizajn

Moderne kuhinje su uglavnom otvorenog tipa i nalaze se u centru dešavanja. Odabirom minimalističkog dizajna i vanvremenskih boja, koje su oduvek bile i biće u trendu, sigurno nećete pogrešiti. Ovo takođe ima prednost u stilskoj povezanosti sa dnevnim boravkom i, naravno, u izboru dekora.

Izrazite svoju kreativnu stranu u kreiranju dizajna koji će odražavati Vaš ukus, dodati posebne efekte po vašoj meri. Na taj način ćete postići svakodnevni užitak ulaska u kuhinju koja je stvorena jedino i samo za vas.

4. Savet: Obratite pažnju na sklad boja

Baš kao i dizajn, neka se boje usklade sa drugim nijansama u vašem domu. Naša bogata paleta boja nudi sve od svetlih tonova, prirodnih nijansi drveta do tamnih boja. Od ključnog je značaja da odaberete boje uz koje ćete osetiti pozitivnu energiju i koje će na vas delovati opuštajuće i inspirativno.

Vlasnici su izabrali kombinaciju tamnog Antracita i Ulma mat dekora.

U DANKÜCHEN ponudi također možete pronaći:

  • Svetli tonovi kao što su Polarweiß, Jasmin, Magnoli…
  • Moderne nijanse Canon, Sahel, Tobacco…
  • Tamne boje Ceros, Dolomit, Arzano…

5. Savet: Prilagodite elemente svojim navikama

Kuhinja mora biti praktična, funkcionalna, organizovana i atraktivna, a to se može postići samo ako je prilagođena Vama. U DANKÜCHEN-u se zato posebno trudimo da obezbedimo da ergonomska i funkcionalna rešenja odgovaraju visini i navikama najaktivnije osobe u kuhinji. Ispunjavanjem ovih uslova, mera i prilagođavanja postižemo najbolje rezultate u završnoj fazi projektovanja kuhinje.

Naš cilj je iz godine u godinu isti – da damo sve od sebe da budemo još bolji. I zato sa sigurnošću možemo reći da će vas Vaša nova DANKÜCHEN kuhinja oduševljavati decenijama.

Posetite nas u nekom od studija širom Srbije. DAN-ovi prodajni savetnici Vas sa nestrpljenjem očekuju.

Pronađite inspiraciju za sve dizajnerske kuhinje na našem YOUTUBE kanalu, a pratite nas na FACEBOOK-u i INSTAGRAM-u za sve aktuelne vesti, promocije i fotografije kuhinja.

Video