Kolekcija boja 2023

Elegantna kolekcija boja koje prate nove trendove u svetu savršeno dopunjuju DANKÜCHEN asortiman kuhinja.

U skladu sa promenljivim željama naših kupaca, dajemo prednost prirodnim bojama kojima unosimo mir i toplinu u vaš dom. Pažljivo odabrani tonovi drveta, sivo-zeleni detalji i plemeniti akcenti su idealni za one koji žude za ekskluzivnim dizajnom kuhinje.

Dopunjena kolekcija boja 

  • Kastania, mat

Kesteni se smatraju simbolom dobrote i simbolizuju trijumf. Bilo kao boja fronta ili uzbudljiv kontrast drugim bojama – Kastania će sigurno doneti prirodnu i domaću atmosferu u kuhinjski prostor.

  • Kornfeld, mat

Kornfeld, boja koja donosi predivan osećaj kasne jeseni u kuhinju tokom cele godine. Naročito u kombinaciji sa tamnim detaljima, Kornfeld boja će se uklopiti u svaku scenu. Kolekcija boja inspirisana je lepotoma prirode.

  • Mramor, sjajan

Izgled mermera u kuhinji biraju oni koji žele da povežu eleganciju i stil. DAN-ova nova boja, Mramor, daje savršenu završnicu svakoj modernoj kuhinji. Mermerni tonovi su veoma popularni širom sveta i daju jasan dizajn moderno opremljenom domu.

  • Olivin, mat

Nova boja Olivine kombinuje dašak ekskluzivnosti i dodir Mediterana. Ekskluzivni sivo-zeleni tonovi odabrani za radnu površinu ističu se još više. Boja koja će sigurno privući zadivljene poglede i koja neće izaći iz mode.

  • Lagos, Matt

Šta želite da naglasite u svojoj kuhinji? Sa svojim hladnim bež podtonom, Lagos boja donosi čistu ekskluzivnost u Vaš dom. Bilo da su frontovi svetli ili tamni – radna ploča u boji Lagos će istaći određene elemente u kuhinji i tako stvoriti očaravajuću kompoziciju.

Kolekcija boja DANKÜCHEN garantuje ostvarenje želja sa bojama koje će Vas oduševljavati godinama. 

Sa našim ekskluzivnim asortimanom zidnih obloga, Vašu novu kuhinju pretvaramo u vrhunac klase za sebe. Mykonos Esmerald, Mykonos Blue, Gold, Mosaic Gravity ili poprečne zidne obloge – zajedno dajemo Vašoj novoj kuhinji individualan izgled.

Otvoreno, moderno, posebno

Svaka kolekcija kuhinja je jedinstvena na svoj način. Trendovi za 2023. naglašavaju uzbudljive kontraste i jasan dizajn. Bez obzira da li su u pitanju tamni dijamantski frontovi, suptilna imitacija drveta ili plemeniti tonovi mermera. Pogledajte video i dopustite da vas zavedu DAN-ove boje.

Za sve aktuelne vesti, promocije i fotografije kuhinja pronađite nas na našem FACEBOOK i INSTAGRAM profilu.

Video