DAN Expo

DAN Expo – apsolutno superlativna manifestacija, na kojoj smo našim ekskluzivnim partnerima predstavili najnovije trendove, dizajn i boje

Poslednjih nekoliko meseci u DAN je obeležio naporan rad, realizacija novih kreativnih ideja za projektovanje i dizajn kuhinja. Ponosni smo što smo uspeli da predstavimo crème de la crème kuhinjske industrije u kuhinjskoj metropoli Linc i još jednom dokazali zašto su DAN kuhinje broj 1 po kvalitetu u Austriji.

Zavirite iza kulisa i doživite najnovije kuhinjske trendove izbliza…

To nije samo kuhinja

Naš moto je „U dodiru sa vremenom“. U poslednjih nekoliko godina, kuhinja je postala više od prostorije za kuvanje – postala je srce doma. Najnoviji trendovi su kuhinje koje su multifunkcionalne i praktične, u kojima možete da kuvate, radite i uživate u životu sa svojim najmilijima.

Više od sajma

DAN EXPO je ujedinio izložbe nove kolekcije i B2B druženja u jednom. Naša osnovna ideja bila je organizovati industrijski događaj namenjen isključivo stručnim posetiocima. Fokus je bio na novom dizajnu, bojama i celokupnom konceptu opremanja.

Kulinarski užici, razmena znanja i predstavljanje nove kolekcije bili su vrhunci događaja. DAN EXPO je bio više nego sajam, od 10. do 14. aprila bio je „mesto za biti“ kuhinjske industrije.

Iznad očekivanog

Divljenje naših kupaca, poslovnih partnera i Co. bio je to pravi blagoslov, a ujedno i dokaz da su nove kuhinjske kombinacije nadmašile sva očekivanja. Neutralne, mirne boje pune prestiža kombinuju akcente iz prirode i unose nežnost i eleganciju u svaku prostoriju.

Da li želite da upoznate nove trendove?

Pratite nas, jer vam u sledećoj blog objavi predstavljamo novu kolekciju za 2023. godinu.

Za sve aktuelne vesti, promocije i fotografije kuhinja pronađite nas na našem FACEBOOK i INSTAGRAM profilu.

Video