Recept: Brzi planer za raskošnu kuhinju

UpoznaćemoVas sa brzim planerom i njegovim glavnim sastojcima, tako da će Vaš recept za dizajniranje nove kuhinje biti uspešan i bez grešaka

Započnite pripremu sa prvim sastojkom, a to je prijavljivanje za besplatan 3D projekat.

2. Sastojak: Ostrvo (ako vam se ne sviđa ostrvo, možete izabrati bar)

Sa dosta prostora za odlaganje i radnim pločama, kuhinjsko ostrvo ili šank stvaraju jedinstven izgled životnog prostora, a ne prazan zid. Pogodno za okupljanja, brze obroke ili tople napitke sa prijateljima. Osim toga, omogućavaju Vam da budete u stalnom kontaktu sa ukućanima koji se nalaze u trpezariji ili dnevnoj sobi.

3. Sastojak: Detalji

Svako želi da u svoja četiri zida unese dašak prirode, zato je najpopularniji sastojak izbor detalja u boji drveta. U DANKUCHEN-u nudimo Vam moderne zidne obloge i frontove. Kod nas ćete pronaći proizvode koji se mogu koristiti zasebno, elegantnog izgleda i prijatnog na dodir.

4. Sastojak : Rasveta

Ako analizirate uticaj osvetljenja na Vaše raspoloženje, videćete da oni idu ruku pod ruku. U modernoj kuhinji, svetlost naglašava dizajn, linije i boje frontova. Uz mala podešavanja, pruža domaću atmosferu tokom svih godišnjih doba.

5. Sastojak: Začinite prostor

Mali detalji vaše nove kuhinje odražavaju vaš lični ukus. Garnituru za sedenje možete prilagoditi izgledu kuhinje prema Vašim željama i dodati fine detalje. Izaberite udobne stolice i uskladite ih sa drugim nameštajem. Ako volite šareniji stil, slobodno kombinujte više boja, samo se uverite da se boje podudaraju.

6. Sastojak: Ukrasi

Atmosferu Vaše kuhinje možete naglasiti na različite načine. Zidne obloge daju Vašoj kuhinji svež izgled. Pored prirodnih nijansi, DAN nudi brojne motive zidnih obloga za sve vrste ukusa. Takođe možete izabrati police, na kojima možete da rasporedite knjige, vaze ili druge dodatke koji vam se sviđaju.

Sada kada znate sve sastojke recepta, brzi planer će Vas odvesti do luksuzne kuhinje po Vašoj meri. Oslonite se na naše profesionalce kada planirate svoju kuhinju – oni će vam pomoći vrednim savetima i trikovima, kao i otkriti tajne sastojke koji će vašu kuhinju podići na još viši nivo.

Za sve aktuelne vesti, promocije i fotografije kuhinja pronađite nas na našem FACEBOOK i INSTAGRAM profilu.

Video