O nama

DANKÜCHEN

Od osnivanja 1963. godine, porodična kompanija DANKÜCHEN postala je jedan od najpopularnijih proizvođača kuhinja. Drugim rečima, više od milion zadovoljnih korisnika živi i kuva u DAN kuhinjama.

Inovacije, dizajn i najbolji kvalitet

Bezbroj Austrijanaca živi ne samo sa, već i direktno od DAN kuhinja. Proizvodnja se odvija isključivo u Gornjoj Austriji, gde je zaposleno oko 450 podjednako kvalifikovanih i angažovanih radnika. Pošto živimo u skladu sa odgovornošću važnog poslodavca i ekonomskog pokretača regiona sa održivim upravljanjem, konstantno ulažemo u najsavremeniju tehnologiju uz pomoć sopstvenog kompetentnog centra za planiranje i razvoj, tako da svi možemo da živimo od toga .

Istovremeno, zadržavamo našu radoznalost kako bismo očarali naše kupce inovativnim kuhinjskim idejama, planiranjem kuhinje i tehničkim karakteristikama. Ovo takođe visoko cene DAN distributeri kuhinja – u specijalizovanom kuhinjskom studiju ili u prodavnici nameštaja. To je dobro izbalansiran spoj više od 50 godina iskustva i znanja uloženog u razvoj, kojim DAN kuhinje menjaju kuhinjske trendove BUDUĆNOSTI u kuhinje iz snova današnjice. Kao centralni životni prostor i prostor za komunikaciju i druženje cele porodice, DAN kuhinje predstavljaju individualni kuhinjski koncept dizajna i ergonomije.

DAN kuhinje, sa svojom beskompromisnom posvećenošću austrijskom vrhunskom kvalitetu, uživaju najviši nivo poverenja kao stabilan i siguran brend – više od 50 godina i sa više od milion zadovoljnih kupaca.

U Austriji smo broj 1

Mnogo je razloga zašto je DAN kuhinja toliko popularna u Austriji. DAN je ne samo značajno doprineo razvoju kuhinja, već je i jednostavan radni prostor promenio u moderan tehnički centar života. Austrijski broj 1 fokusira se, između ostalog, na trendove u razvoju inovativnih kuhinjskih ideja i modela.

S jedne strane, reč je o proizvodnji sa najnaprednijim tehnologijama, a sa druge, o funkcionalnoj i prilagodljivoj integraciji najsavremenije tehnologije, kuhinjske opreme i dizajna, koji najefikasnije koriste prostor uz stvaranje ergonomskih uslova za rad u kuhinji.

DAN kuhinje očaravaju širokim spektrom modela kuhinja, od atraktivnih osnovnih kuhinja do ekskluzivnih kuhinja – najbolji kvalitet i najbolji odnos cene i ponude na tržištu.

DANKÜCHEN je postepeno izgradio mrežu prodavaca kuhinja širom Austrije, od kojih većina prodaje isključivo DAN kuhinje. Ova pouzdana prodajna mreža pruža klijentima individualno pružanje usluga, visoku fleksibilnost i jedinstvenu uslugu. Nije slučajno da više od milion ljudi u Austriji živi sa kuhinjom broj jedan: kuhinjom DAN.

Kontakt

DANKÜCHEN

Adresa
Wegscheider Straße 10-12, A- 4040 Linz, Austrija

info@dankuchen.rs

+43 732 255 20


Potraži najbliži studio